Lantulastako Vuoden kylä 2021?

Pirkanmaalaisten kylien maakunnallinen kattojärjestö Pirkan Kylät ry osoitti arvostustaan Lantulalle vuosina 2012 ja 2020 valitsemalla kylämme Pirkanmaan Vuoden kyläksi!

Suomen Kylät ry puolestaan palkitsee joka vuosi aktiivisen ja innovatiivisen kylän koko Suomen Vuoden kyläksi. Näin halutaan nostaa esiin suomalaisten kylien monipuolista toimintaa ja tuoda kylätoimintaa näkyväksi . Kilpailun tavoitteena on löytää aktiivisia kyliä ja tuloksellista kylätoimintaa.

Vuonna 2021 Lantula on mukana kisaamassa muiden maakuntien palkittujen kylien kanssa Suomen Vuoden kylä -tittelistä! Vuonna 2021 palkinto jaetaan juhlallisessa Maaseutuparlamentti-tapahtumassa lokakuussa.

Linkissä on Suomen Kylät ry:n Facebookin video, joka tehtiin pikaisella aikataululla esittelemään kyläämme asukkaan silmin =)

LANTULAN ESITTELYVIDEO