Ulkoaktiviteetit

Lasten leikkikenttä:

Lasten leikkikenttä rakennetaan täysin uudestaan 2018-19. Siihen saadaan tukea Joutsenten reitiltä 50%. Siihen on suunniteltu ainakin hämähäkkikeinu, liukumäki, hiekkalaatikko ja vieterikiikku sekä kiipeilypylväät. Leikkikenttä myös aidataan 120 cm:n aidalla. Hiekkalaatikkoleluja säilytetään liiterissä laatikossa.

Lantula-talon leikkikenttä

Lasten leikkikenttä

Frisbeegolf:

Lantula-talon tontille on pystytetty neljä frisbeegolf-koria, jotka ovat vapaasti käytössä. Talolta saa myös lainaksi kiekkoja, joita säilytetään entisessä tyttöjen huussissa.

Lentopallokenttä:

Kyläyhdistys rakensi beach volley kentän 2015 ja se on vapaasti kaikkien käytössä. Pelivälineet saa talolta lainaksi. Pelivälineitä säilytetään entisessä tyttöjen huussissa.

Jääkiekkokaukalo:

Yhdistys sai Loimaalta Metsämaan kyläkoulun vanhat jääkaukalon laidat ja muut varusteet. Aarne Toivon johdolla kylän nuoret vaihtoivat niihin uudet levyt ja maalasivat ne. Kaukaloa hoidetaan VPK:n ja kyläläisten toimesta. Yhdistys osti lumilinkon ja Lantulan VPK osti pumpun jotta jäädytysvesi saadaan kylätalon kaivosta. Nyt kylätalon pihassa on talviaikaan hyvä kaukalo kaikkien luistella.

Jääkiekkokaukalo sijaitsee Lantula-talon yläpihalla

Jääkiekkokaukalon rakentaminen

Jääkiekkokaukalon rakentaminen käynnissä

Sulkapallo:

Lantula-talon pihamaalla voi pelata sulkapalloa. Käytössä on verkot ja telineet kahteen kenttään, mailat ja sulat. Varusteet löytyvät entisestä tyttöjen huussista.

Pesäpallovälineet:

Lantula-talon pihamaalla voi myös pelata pesäpalloa. Käytössä on mailoja, räpylöitä ja palloja. Varusteet sijaitsevat entisessä tyttöjen huussissa.

Pöytätennis:

Lantula-talon liiteristä löytyy pyörillä kulkeva pöytätennispöytä verkkoineen ja muut varusteet.